Workshop verWONDERing

Waar gaan jouw ogen écht van stralen? Wat zijn JOUW wensen en dromen? Ik neem je mee om deze wensen en dromen te ontdekken, te verhelderen en te onderzoeken tijdens een middag vol verwondering. Waar gesprekken aan tafel afgewisseld worden met ontspannende oefeningen en creatieve opdrachten.

De workshop staat in het teken van weten, denken, doen en voelen en worden we meegenomen door de 4 elementen vuur, lucht, aarde en water om onze wensen, dromen en vragen te onderzoeken en wellicht tot uiting te brengen.

De workshop is geschikt vanaf 2 personen tot maximaal 6 personen. Zo ervaar je de kracht van de groep én blijft het persoonlijk.
Pssst… de workshop is trouwens ook individueel te boeken. Hoe fijn is dat! Een gehele middag in het teken van JOU: jouw wensen, dromen en vragen.

De workshop duurt 3 uur met tijd voor in- en uitloop. In 2019 is de startprijs 150,00 euro voor een workshop van 1 tot en met 3 deelnemers in mijn praktijk aan huis. Wil je de workshop bij jou thuis of op locatie elders organiseren, dan kan de groepsgrootte uitgebreid worden tot en met 6 personen (vanaf de 4e persoon 25,00 euro extra). Als jij de workshop thuis wilt organiseren, wil ik jou als gastvrouw/-heer vragen om te zorgen voor de catering. Op een externe locatie komen de kosten voor de huur van de locatie en de catering er nog bij. Vanaf 10 km zijn de reiskosten 0,30 per km.

Ben je enthousiast en wil je graag meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in of stuur een mailtje naar info@anniefabriek.nl

Deelname aan de workshop is geheel op eigen risico.