Workshop Mindfulness

Tijdens de workshop ‘Hier & Nu’ wordt bewegen (hardlopen/wandelen) gecombineerd met mindfulness. De oefeningen die aan bod komen kunnen je helpen om met meer ontspanning te bewegen. Je oefent jouw aandacht te verleggen van je gedachten naar jouw lichaam en/of iets in de omgeving.

Mindfulness is niets meer of minder dan bewust en met aandacht één handeling tegelijkertijd uit te voeren in het heden. Bewegen en mindfulness kunnen elkaar goed aanvullen, zeker buiten in de natuur.

Er komen verschillende oefeningen aan bod die je ontspannen laten hardlopen of wandelen in het hier en nu. De oefeningen zijn geschikt om thuis toe te passen tijdens het dagelijkse leven.We gaan vooral veel doen zodat je zelf kunt gaan ervaren wat past bij jou.

De workshop duurt 1,5 uur. Het starttarief voor de workshop bedraagt 74,95 euro (incl. BTW) en is voor een workshop voor 1 persoon (particulier). De workshop is geschikt voor 1 tot maximaal 10 personen. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de uiteindelijke totaalprijs bepaald. Uiteraard geldt: hoe groter het aantal deelnemers, hoe lager de kosten per persoon. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. In overleg is het mogelijk om de workshop op locatie te organiseren.

Deze workshop kan gecombineerd worden met de workshop(s) Ademhaling en/of Looptechniek tot een traject van minimaal 3 trainingen.

Ben je enthousiast en wil je aan de slag? Stuur een mailtje naar info@anniefabriek.nl

Deelname aan de training is geheel op eigen risico.