Maatregelen Coronavirus

Verantwoord masseren  1,5 m samenleving

Lees meer

Afspraak maken  & telefonische triage

Lees meer

Mijn voorzorgsmaatregelen

Lees meer

Uw voorzorgsmaatregelen

Lees meer

Verantwoord masseren in de 1,5 meter samenleving

Vanaf donderdag 14 mei 2020 ga ik weer masseren.

Ik maak alleen een afspraak met een klant waarvan ik met vrij grote zekerheid weet dat diegene gezond is én dat diegene niet valt onder de risicogroepen zoals gedefinieerd door het RIVM. Dit doe ik aan de hand van een telefonische triage (gezondheidscheck) voorafgaand aan het inplannen van de afspraak. Mocht u na de gemaakte afspraak toch klachten (neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)) krijgen dan verzoek ik u de afspraak te annuleren. Daarnaast heb ik in de praktijk aanvullende maatregelen genomen ten aanzien van hygiëne. Ik wil u vragen alle informatie op deze pagina goed door te lezen, voordat u een afspraak wilt maken. Aan het eind van deze pagina vindt u het contactformulier.

Afspraak maken en telefonische triage

Op basis van een telefonische gezondheidscheck die ik met u doorlopen bepaal ik of u behandeld kunt worden. Voor alle cliënten geldt: U kunt geen afspraak maken als u één van onderstaande vragen met JA beantwoord. 1. Heeft u (de afgelopen 24 uur of) op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? 2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten? 3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? 4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had? 5. Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? U kunt pas een afspraak maken en de afspraak verschijnen als elke bovenstaande vraag met NEE wordt beantwoord. Na het maken van een telefonische afspraak en de triage krijgt u een mail ter bevestiging van de afspraak. Ik zal daarvoor uw mailadres noteren.

Mijn voorzorgsmaatregelen

• Ik check elke dag mijn gezondheid. • Ik geef u geen hand bij binnenkomst. • Ik draag de gehele behandeling een mondkapje. • Na iedere klant reinig en/of desinfecteer ik alle vervuilde oppervlakken en ruimtes waar u bent geweest. • Ik lucht praktijk door tussen twee klanten. • Ik plan meer tijd tussen de afspraken door om alle voorzorgsmaatregelen te treffen voor de volgende klant.

Uw voorzorgsmaatregelen

• Algemeen geldend: geen handen schudden, handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en gebruik van papieren zakdoekjes. • Volg de instructies van de masseur altijd op. • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afgesproken tijd. • Neem twee badlakens mee en eventueel een gewone handdoek. • Kom alleen (het maximum aantal personen in de praktijk is 2, inclusief mezelf) • U draagt een mondkapje. • Bij binnenkomst reinigt u uw handen en gebruikt u op de daarvoor aangewezen plaats de handalcohol. • Houd 1.5 meter afstand van andere klanten. • Probeer als het mogelijk is zo min mogelijk deurkrukken, tafeloppervlakken en stoelen aan te raken met uw handen. • Het toilet is gesloten. Ga vlak voor de afspraak thuis naar het toilet. • Betaling vindt bij voorkeur plaats via een betaalverzoek per telefoon (contactloos). • Twijfelt u over uw gezondheid op de dag van de afspraak? Neem dan voor de afspraak telefonisch contact met mij op om te overleggen of uw afspraak kan doorgaan. • Geannuleerde afspraken vanwege gezondheidsoverwegingen zal ik uiteraard niet in rekening brengen. • Ik hoop op uw begrip dat als gevolg van deze situatie uw afspraak wellicht later plaatsvindt dat u had gehoopt of zelfs geannuleerd. • Mocht u zich niet prettig voelen om uw gemaakte dan wel bestaande afspraak na te komen, dan heb ik daar uiteraard alle begrip voor.

Contactformulier

Heeft u alle informatie met betrekking tot de maatregelen rondom het Corona-virus goed doorgelezen? Heeft u alle vragen met NEE beantwoord? Dan bent u van harte welkom! Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met u op om een afspraak te maken en een telefonische triage af te nemen U mag mij ook direct bellen om een afspraak te maken: 0646160465