Workshop Looptechniek

Iedereen heeft een eigen loopstijl; vaak herken je iemand al van ver aan zijn of haar manier van lopen. Een bepaalde loopstijl is dan ook niet of nauwelijks te veranderen.

Looptechniek daarentegen kun je met kleine accenten aanpassen om efficiƫnter en soepeler te kunnen lopen. Een goede looptechniek kan bijdragen aan het langere tijd te kunnen volhouden, met een hogere snelheid en/of meer ontspanning en uiteraard aan het plezier wat je aan hardlopen kunt beleven. Een verbeterde looptechniek kan ook blessurepreventief werken.

In deze workshop wordt bij een aantal basistechnieken stil gestaan en worden op verschillende manieren deze basistechnieken ingeoefend worden. Ook hier geldt: na afloop kun je zelf bepalen welk accent(en) voor jou van toepassing is (zijn) en daar ga je mee aan de slag. Elke keer weer ga je uit van jouw loopstijlen je ga je zelf aanvoelen wat past bij jou.

De workshop duurt 1,5 uur. Het starttarief voor de workshop bedraagt 74,95 euro (incl. BTW) en is voor een workshop voor 1 persoon. De workshop is geschikt voor 1 tot maximaal 10 personen. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de uiteindelijke totaalprijs bepaald. Uiteraard geldt: hoe groter het aantal deelnemers, hoe lager de kosten per persoon. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. In overleg is het mogelijk om de workshop op locatie te organiseren.

Deze workshop kan gecombineerd worden met de workshop(s) Ademhaling en/of Mindfulness tot een traject van minimaal 3 trainingen.

Ben je enthousiast en wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar info@anniefabriek.nl

Deelname aan de workshop is geheel op eigen risico.