Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Mariel Mariel uit Bovensmilde heeft geschreven op september 9, 2020 om 8:27 am:
Vorig jaar aanhoudende rugklachten, 2 fysio's erbij en toen een second opinion bij Annie. Samen ontdekten we de oorzaak: klachten kwamen uit de heup. Later nog een keer terug voor stijve kuiten. Elke keer kom ik met een gevoel van verlichting en soepele spieren naar buiten, zo fijn! Annie, je bent een topper en goede masseur!
Elzo Hultink Elzo Hultink uit Assen heeft geschreven op augustus 7, 2020 om 11:25 am:
Annie is een kundige en fijne masseur. Vanaf het moment dat je binnenkomt krijg je het gevoel dat je welkom bent. Voordat zij begint vraagt zij altijd of er nog specifieke klachten zijn, waarna ze op zoek gaat naar de oorzaak. Daarom kom ik graag bij Annie voor een behandeling.
Jenny Jenny uit Assen heeft geschreven op augustus 3, 2020 om 7:00 pm:
Ik ben al meerdere keren in de praktijk van Annie geweest. Ze weet wat ze doet en is een topper in haar vak. Ook is op de hoogte van de laatste ins- en outs op het gebied van (sport)massage en weet na een kort gesprek gelijk de juiste behandeling toe te passen. Een aanrader en een aanwinst voor Veenhuizen e.o.!
Susan Susan uit Wijnjewoude heeft geschreven op juli 30, 2019 om 8:55 am:
Omdat ik lange afstandritten rijd met mijn mtb, en met lang bedoel ik ook langgggggg (200 km/dag) train ik regelmatig. Tussen de trainingen door neemt Annie mijn spieren onder haar handen. Hiermee voorkom ik blessures en zijn mijn spieren beter voorbereid op datgene wat ik van ze vraag. Immers, ze moeten hard werken en een beetje extra zorg is dan alleen maar heerlijk en fijn. Bedankt Annie voor je goede (spier)zorg!