Hart-Lopen voor beginners Veenhuizen – start 10-weekse cursus

Hart-Lopen voor beginners Veenhuizen – start 10-weekse cursus

Kom na een heerlijke zomervakantie in beweging en ontdek op een laagdrempelige manier het plezier van hardlopen!
 
Vanaf dinsdagavond 27 augustus 2019 start een 10-weekse cursus voor de beginnende hardloper. In 10 weken tijd wordt de basis van het hardlopen aangeleerd, werk je aan je hardloopconditie en word je stap voor stap sterker. Het uiteindelijke doel is 20 tot 30 minuten aaneengesloten ontspannen te kunnen hardlopen.
 
Tijdens de trainingen wordt ruim aandacht besteed aan een goede warming-up, (blessurepreventieve) oefeningen, looptechniek, (interval)training om de conditie te verbeteren en een cooling-down. Uiteraard is er ook ruimte om loopgerelateerde onderwerpen te bespreken, zoals de juiste hardloopschoenen, geschikte hardloopkleding en voeding. Daarnaast krijg je iedere week 2 trainingen mee voor thuis.
 
Waar: P-plaats gevangenismuseum Veenhuizen
Wanneer: elke dinsdagavond vanaf 27 augustus 2019 t/m 22 oktober 2019 (de cursus gaat door in de herfstvakantie).
Tijdstip: 18:45-19:45 uur
Kosten: 75 euro (incl. BTW)
Minimaal 8 deelnemers en maximaal 16 deelnemers.
 
Tijdens de eerste training op 27 augustus 2019 mag je vrijblijvend kennis komen maken om te kijken of de beginnerscursus wat voor je is. De laatste training is een testloop om te kijken hoe ver je gekomen bent in die 10 weken. De datum voor de testloop wordt nog gepland samen met de deelnemers van de beginnerscursus op vrijdag- en zaterdagochtend.
 
Wil je je aanmelden voor de cursus en/of de kennismakingstraining op dinsdag 27 augustus 2019? Stuur een mail naar info@anniefabriek.nl
 
Deelname aan de cursus ‘Hart-Lopen voor beginners’ van Hart-Lopen.nl geschiedt op eigen risico. De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor geschikt schoeisel en kleding.
 
Wanneer je je officieel aanmeldt na de eerste vrijblijvende training, ben je verplicht om de 75 euro te voldoen binnen twee weken na de startdatum van de cursus (27 augustus 2019).
 
Liever in een kleine groep (max 6 deelnemers) of juist individueel leren hardlopen (bijv. Runningtherapie) behoort ook tot de mogelijkheden; neem daarvoor contact met mij op.
 
Heb je ruime hardloopervaring? Kom dan vrijblijvend kennismaken met Loopgroep Veenhuizen. De lopers trainen elke donderdagavond van 18:45-19:45 of van 20:00 tot 21:00 uur (m.u.v. de schoolvakanties) vanaf de gymzaal aan de Kerklaan in Veenhuizen.
 
De cursus wordt gegeven door Annie Fabriek (1982). Annie geeft al meer dan 2 jaar hardlooptraining aan lopers van uiteenlopende niveaus. Ze is gestart in Almere bij een grote loopgroep en heeft daarnaast haar eigen bedrijf Hart-Lopen.nl opgericht. Annie heeft een trainerslicentie bij de Atletiek Unie. Sinds januari 2018 heeft zij Loopgroep Veenhuizen opgericht in Veenhuizen. Elke week geeft zij gemiddeld 15 tot 20 lopers van uiteenlopende niveaus training

Datum

sep 03 2019 - nov 05 2019
Expired!

Tijd

6:45 pm - 7:45 pm

Kosten

75,00 euro (incl. BTW)

Locatie

P-plaats gevangenismuseum
Veenhuizen
Annie Fabriek

Organisator

Annie Fabriek
Telefoon
06-46160465
Email
info@anniefabriek.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Recente reacties

    Archief

    Categorieën

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *