Workshop Ademhaling

Er bestaan veel verschillende theorie├źn en praktijken over ademhalen tijdens inspanning en ontspanning. Wat werkt en waarom, maar de belangrijkste vraag is:
wat werkt voor jou?

Tijdens deze training zal ik je een aantal manieren van ademhaling tijdens inspanning en in rust laten ervaren om daarna zelf een keuze te kunnen maken of en welke van deze manieren bij jou past. De ademhalingsoefeningen zijn geschikt voor zowel inspanning (tijdens sporten) als ontspanning (bijvoorbeeld als rustmoment tijdens een hectische dag). Je krijgt nieuwe inzichten die je kunt toepassen in jouw dagelijkse leven.

De workshop duurt 1,5 uur. Het starttarief voor de workshop bedraagt 74,95 euro (incl. BTW) en is voor een workshop voor 1 persoon. De workshop is geschikt voor 1 tot maximaal 10 personen (afhankelijk van de doelgroep). Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de uiteindelijke totaalprijs bepaald. Uiteraard geldt: hoe groter het aantal deelnemers, hoe lager de kosten per persoon. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. In overleg is het mogelijk om de workshop op locatie te organiseren.

Deze workshop kan gecombineerd worden met de workshop(s) Looptechniek en/of Mindfulness tot een traject van minimaal 3 trainingen. Ook is de workshop geschikt als een onderdeel van een coachingstraject.

Ben je enthousiast en wil je meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in of stuur een mailtje naar info@anniefabriek.nl

Deelname aan de workshop is geheel op eigen risico.